Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29673

Ingredience

120 g Cibule
2 ks Holoubata
700 g Kapusta hlávková
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
150 ml Víno červené
300 ml Vývar drůbeží
30 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 662 kcal
Kilojoule 2 769kJ
7% Sacharidy 26 g
50% Tuky 37 g
22% Sodík 431 mg
63% Bílkoviny 35 g

Holoubata v kapustě postup přípravy receptu:

1

Holoubata omyjeme, vykucháme, srdce a játra dáme stranou. Osolíme, opepříme a dáme na pekáček s olejem. Pečeme při 230 °C 8 minut.

2

Cibuli a šunku pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na 1/2 rozpáleného másla. Zaprášíme moukou, chvilku smažíme, poté podlijeme vínem a 1/3 vývaru. Z holoubat odkrojíme prsa, ostatní maso obereme, smícháme s játry a srdíčky, osolíme, opepříme a povaříme 15 minut. Listy kapusty spaříme ve vroucí vodě, masovou směs zabalíme do listů a svážeme nití. Vložíme do hrnce, podlijeme zbytkem vývaru, přidáme zbývající máslo a vaříme přiklopené 30 minut.

3

Plněné listy servírujeme s kousky pokrájených prsíček, přelité vyvařenou šťávou z listů a masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept