Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29674

Ingredience

2 ks Citrony
50 g Cukr krupice
1500 g Jablka
600 g Krůtí prsa
125 g Máslo čerstvé
400 ml Ocet jablečný
2 špetka Pepř černý mletý
6 g Skořice mletá
2 špetka Sůl
50 ml Voda pitná
4 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 747 kcal
Kilojoule 3 125kJ
20% Sacharidy 73 g
50% Tuky 37 g
11% Sodík 216 mg
62% Bílkoviny 35 g

Krůtí maso s jablky postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme a opepříme. Osmahneme na 75 g rozpáleného másla, poté podlijeme 1/4 octa a necháme 15 minut dusit.

2

Po 15 minutách přilijeme další čtvrtinu octa. Postup poté ještě jednou zopakujeme. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokapeme citronovou šťávou. Přendáme do hrnce, podlijeme zbylým octem a 50 ml vody, osolíme, opepříme, přidáme skořici a zázvor. Zakryté necháme vařit 30 minut.

3

Maso podáváme pokrájené na plátky, obložené vařenými jablky a přelité šťávou z masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept