Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29676
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Cibule
180 g Kedlubna
1500 g Kuře
350 g Listové těsto
50 g Máslo čerstvé
140 g Mrkev kořen
40 ml Olej olivový
50 g Olivy černé
2 špetka Pepř černý mletý
150 g Rajčata
2 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 955 kcal
Kilojoule 3 996kJ
8% Sacharidy 28 g
165% Tuky 123 g
18% Sodík 365 mg
93% Bílkoviny 52 g

Kuřecí pie postup přípravy receptu:

1

Mrkev a kedlubny zbavíme slupek, pokrájíme na plátky, nakrájíme cibuli nadrobno. Kuře naporcujeme a necháme osmahnout na rozpáleném másle s olejem. Po zezlátnutí vyjmeme z pánve a přidáme cibuli, kedlubny a mrkev. Podlijeme 500 ml vody, osolíme, opepříme a necháme vařit 45 minut. Kuře vložíme do zapékací mísy na pie, přidáme pokrájená rajčata, olivy a osmaženou zeleninu i se šťávou.

2

Listové těsto rozválíme na silnější plát, překryjeme jím vršek formy, okraje potřeme vodou a dobře přilepíme k míse. Uprostřed vykrojíme kolečko na odvod páry, povrch potřeme rozšlehaným vejcem.

3

Pečeme při 220 °C 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept