Recept

Vepřová panenka na ovoci

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29681

Ingredience

1 ks Citrony
60 g Karambola
10 g Kerblík
60 g Kiwi
60 g Mango
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
2 špetka Sůl
800 g Vepřová panenka
200 ml Víno bílé
80 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 402kJ
4% Sacharidy 16 g
47% Tuky 35 g
30% Sodík 603 mg
77% Bílkoviny 43 g

Vepřová panenka na ovoci postup přípravy receptu:

1

Olej smícháme s citronovou šťávou a marinádou polijeme maso. Necháme 1 hodinu odležet. Nakrájenou šalotku osmahneme na rozpáleném másle, chvíli podusíme a poté podlijeme vínem. Zahustíme smetanou a posypeme sekaným kerblíkem. Osolíme a opepříme dle chuti.

2

Maso opečeme na rozpáleném grilu. Propékáme cca 20 minut.

3

Kiwi oloupeme a pokrájíme na tenké plátky, stejně postupujeme s karambolou a mangem.

4

Maso servírujeme podlité omáčkou s oblohou z ovoce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept