Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29682

Ingredience

2 ks Bobkový list
120 g Cibule
3 g Jalovec
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Mrkev kořen
150 ml Ocet vinný
2 špetka Pepř černý mletý
45 g Sádlo škvařené
2 špetka Sůl
1500 g Vepřová pečeně
800 ml Voda pitná
150 ml Víno červené
4 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 836 kcal
Kilojoule 3 498kJ
2% Sacharidy 7 g
132% Tuky 99 g
11% Sodík 222 mg
72% Bílkoviny 40 g

Vepřové á la srnčí postup přípravy receptu:

1

Z vína, 500 ml vody, octa a koření vytvoříme marinádu, přidáme polovinu pokrájené cibule a vše uvedeme k varu. Přisypeme sůl, povaříme 3 minuty, odstavíme z plotny a necháme vystydnout. Maso přelijeme marinádou, přiklopíme a necháme marinovat 24 hodin.

2

Maso osmahneme na rozpáleném sádle ze všech stran, poté vyjmeme a do hrnce přidáme zbytek pokrájené cibule a mrkev. Necháme zezlátnout a poprášíme moukou. Přidáme 500 ml marinády, kterou jsme propasírovali přes síto. Přilijeme 300 ml vody.

3

Omáčku uvedeme k varu, vložíme maso a zakryté dusíme 120 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept