Recept

Černý kořen na bešamelu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29684
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1000 g Černý kořen
2 ks Citrony
70 g Mouka pšeničná hladká T 650
500 ml Omáčka bešamelová
1 špetka Sůl
3500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 232kJ
25% Sacharidy 91 g
19% Tuky 15 g
5% Sodík 96 mg
26% Bílkoviny 15 g

Černý kořen na bešamelu postup přípravy receptu:

1

Kořeny omyjeme oloupeme a pokrájíme na kousky. Vložíme do hrnce, zalijeme 3500 ml vody, přidáme šťávu z citronů, mouku a uvedeme k varu. Vaříme 50 minut. Ohřejeme bešamelovou omáčku, vařené kořeny do ní přendáme a vše povaříme 15 minut. Dosolíme dle chuti.

2

Takto upravený černý kořen je vhodnou přílohou k telecí pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept