Broskve plněné ovocným salátem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Broskve plněné ovocným salátem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | moucha |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 29709 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
100 g | Banány |
2 ks | Broskve |
2 cl | Curacao |
60 g | Hroznové víno |
70 g | Třešně |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 314,7mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 303,3mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Banány, Broskve, Hroznové víno mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Curacao, Třešně mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Broskve plněné ovocným salátem postup přípravy receptu:
1 | Z oloupaných, na kousky nakrájených banánů, vypeckovaných třešní a omytých hroznů připravíme salát a necháme jej vychladit. Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a upravíme na talíře. Důlky po peckách vyplníme ovocným salátem. |
2 | Před podáváním pokapeme salát likérem. |