Jednoduchý recept

Rucolová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2971
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
150 g Rukola
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
175 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,082 kcal
Kilojoule 4 525kJ
5% Sacharidy 17 g
117% Tuky 87 g
14% Sodík 273 mg
105% Bílkoviny 59 g

Rucolová omáčka postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme smetanu a přidáme nahrubo nasekanou rucolu. Poté postupně přidáváme nastrouhaný sýr a mícháme, dokud se nerozpustí. Nevaříme.

2

Nakonec podle hcuti přidáme sůl a pepř.

3

Omáčka je vhodná ke špagetám a úzkým nudlím (tagliatelle nebo linguine).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept