Jednoduchý recept

Tuřín plněný masovou nádivkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29713

Ingredience

270 ml Bešamel
150 ml Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
100 g Telecí kýta
400 g Tuřín
50 g Šunka dušená
30 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 921kJ
4% Sacharidy 14 g
18% Tuky 13 g
60% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Tuřín plněný masovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Tuříny vydlabeme, necháme stěny silné asi 1 cm. Šunku, telecí maso, žampiony nakrájíme na malé kostičky, vložíme do misky, zalijeme bešamelem, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Touto nádivkou naplníme tuříny, narovnáme do máslem vymazaného pekáčku, zalijeme 200 ml bešamelu, zakryjeme a dusíme asi 10 minut. Nyní odkryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a dopečeme. Tuříny vyndáme, do pekáčku přilijeme vývar a povaříme do zhoustnutí.

2

Tuříny upravíme na talíře a přelijeme omáčkou z pekáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept