Jednoduchý recept

Tuřín zapečený s karotkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 29716
Kategorie: Zelenina

Ingredience

150 ml Bešamel
400 g Brambory pečené
100 ml Hovězí vývar základní
200 g Karotka
20 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
400 g Tuřín

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 838kJ
17% Sacharidy 62 g
21% Tuky 16 g
55% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Tuřín zapečený s karotkou postup přípravy receptu:

1

Tuříny a karotku očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj plátky zeleniny, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem, bešamelem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě přibližně 1/2 hodiny.

2

Podáváme s pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept