Recept

Kerblíková rajčatová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2972
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 polévková lžíce Kerblík
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rajčata
1 špetka Sůl
125 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 773kJ
5% Sacharidy 19 g
51% Tuky 38 g
18% Sodík 352 mg
12% Bílkoviny 7 g

Kerblíková rajčatová omáčka postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme, nakrájíme na kostičky a asi 5min podusíme na rozpáleném olivovém oleji.

2

Poté přidáme zakysanou smetanu, ochutíme solí, pepřem, nastrouhaným muškátovým oříškem a nakonec vmícháme nasekaný kerblík.

3

Omáčka je vhodná ke špagetám a zeleným nudlím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept