Recept

Ravioly s janovským pestem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2973
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

150 g Bazalka
6 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Oříšky piniové
1 kávová lžička Sůl
6 polévková lžíce Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Ravioli
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 871kJ
7% Sacharidy 26 g
38% Tuky 28 g
43% Sodík 858 mg
39% Bílkoviny 22 g

Ravioly s janovským pestem postup přípravy receptu:

1

Ravioly uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím na suché pánvi zprudka opražíme piniové oříšky a poté je rozmixujeme s najemno nakrájeným česnekem a nasekanou bazalkou. Dochutíme solí, přidáme strouhaný parmazán a olivový olej a promixujeme, až vznikne krémová omáčka.

3

Okapané těstoviny promícháme s pestem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept