Jednoduchý recept

Vařená rýže italská

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 29741

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
200 g Rýže loupaná
30 g Sýr Parmezán
8 g Sůl
800 ml Voda pitná
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 051kJ
11% Sacharidy 41 g
8% Tuky 6 g
45% Sodík 907 mg
11% Bílkoviny 6 g

Vařená rýže italská postup přípravy receptu:

1

Rýži propláchneme vodou, překlopíme do hrnce, zalijeme vroucí vodou, osolíme, přidáme špetku šafránu a vaříme 18-20 minut. Scedíme, vmícháme do rýže 1 lžíci másla a strouhaný parmezán.

2

Podáváme jako teplou přílohu k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept