Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (19%)
ID receptu: 29753

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
600 g Halibut uzený
2 kávová lžička Kurkuma
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže Basmati
125 g Smetana na vaření
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 557kJ
7% Sacharidy 24 g
51% Tuky 38 g
15% Sodík 296 mg
69% Bílkoviny 39 g

Rýže s uzenou rybou postup přípravy receptu:

1

Podle návodu uvaříme rýži. Uvaříme vejce natrvdo a pažitku s cibulkou nakrájíme na kroužky.

2

Tři vařená vejce jemně nasekáme, čtvrté rozkrájíme na dílky a dáme stranou, použijeme jej na ozdobu.

3

Nakrájíme na kousky uzenou rybu a krátce ji podusíme na pánvi s rozehřátým máslem.

4

Přidáme smetanu, kurkumu a povaříme. Rybu vyjmeme, vložíme do pánve uvařenou rýži a důkladně promícháme. Podle chuti osolíme, opepříme, přidáme cibulky, vejce a pažitku.

5

Do misek naservírujeme rýži, na kterou položíme rybu a ozdobíme nakrájeným vejcem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept