Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29758
Kategorie: Nápoje

Ingredience

9 ks Cukr kostkový
2 ks Cukr vanilka
3 ks Hřebíček
100 g Kompot višňový
1 ks Skořice celá
2 ks Vaječný žloutek slepičí
500 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 080kJ
11% Sacharidy 39 g
4% Tuky 3 g
1% Sodík 13 mg
4% Bílkoviny 2 g

Punč s višněmi postup přípravy receptu:

1

400 ml červeného vína prohřejeme se skořicí, hřebíčkem a kostkami cukru, až se na povrchu utvoří pěna. Horké víno přecedíme do vyšších sklenic, do kterých jsme rozdělili višně.

2

Zbylé víno šleháme nad párou se žloutky a vanilkovým cukrem, až vznikne hustší vinné šodó.

3

Šodó nalijeme do sklenic a nápoj ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept