Jednoduchý recept

Rumový vaječný krém

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 29760

Ingredience

150 g Cukr krupice
300 ml Mléko plnotučné
300 ml Rum
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 973kJ
10% Sacharidy 34 g
25% Tuky 19 g
2% Sodík 50 mg
13% Bílkoviny 7 g

Rumový vaječný krém postup přípravy receptu:

1

V horké parní lázni vyšleháme vejce s cukrem, ale nevaříme. Odstavíme z plotny a šleháme dál do vychladnutí. Přidáme vychlazenou smetanu, znovu prošleháme a necháme dobře vychladit.

2

Před podáváním přilijeme do krému rum a studené mléko.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept