Recept

Jehněčí maso s paprikami

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 29768

Ingredience

1 ks Cibule
450 g Jehněčí kýta
1 kávová lžička Koření pěti vůní
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
30 g Solamyl - bramborový škrob
5 polévková lžíce Sójová pasta Miso
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
5% Sacharidy 18 g
30% Tuky 22 g
52% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Jehněčí maso s paprikami postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme na tenké nudličky. Smícháme bílek, solamyl a koření pěti vůní. Ve směsi obalíme připravené maso.

2

Ve woku na rozehřátém oleji nudličky masa opékáme asi 5 minut dokřupava. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a na kolečka nakrájenou cibuli. Za stálého obracení opékáme 5-6 minut.

3

Nakonec do směsi vmícháme černou sójovou pastu a jen krátce prohřejeme.

4

Pokrm rozdělíme na nahřáté talíře a ihned podáváme s nudlemi nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept