Jednoduchý recept

Černý kořen se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29782

Ingredience

50 g Cibule
100 g Kedlubna
10 g Mouka polohrubá
100 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
500 ml Voda pitná
200 g Černý kořen

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 694kJ
5% Sacharidy 16 g
91% Tuky 68 g
50% Sodík 1 g
5% Bílkoviny 3 g

Černý kořen se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Kořen oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Kořen zabarvuje pokožku, takže pracujeme v rukavicích. Kostičky vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou, přidáme mouku a vaříme asi 1/2 hodiny. Scedíme a necháme okapat.

2

Mrkev nakrájíme na kolečka, očištěnou kedlubnu na nudličky, cibuli nadrobno. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme mrkev s cibulí a kedlubnou, orestujeme, přidáme kořen, osolíme, opepříme, mícháme a restujeme, aby se zelenina v másle obalila. Stáhneme z ohně a podáváme jako oblohu k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept