Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 29784

Ingredience

1 dl Cinzano bianco
300 g Debrecínská pečeně
1200 g Kuřecí prsa
1 dl Martell cognac
30 g Máslo čerstvé
1 dl Olej rostlinný
3 g Paprika mletá sladká
4 g Pepř bílý
1 ks Rajčata
150 g Sýr Ementál (Primátor)
8 g Sůl
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 770 kcal
Kilojoule 3 223kJ
1% Sacharidy 3 g
59% Tuky 44 g
38% Sodík 751 mg
107% Bílkoviny 60 g

Zapečené opilé kuře postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa naklepeme přes mikrotenový sáček, osolíme, okořeníme a opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran. Poté podlijeme všemi druhy alkoholu a zakryté dusíme, dokud není maso měkké. Mezitím si připravíme zapékací sáčky a vymažeme je rozpuštěným máslem. Hotové maso zabalíme do plátku debrecínky a rozdělíme do jednotlivých sáčků podle porcí. Každé maso poklademe plátky sýra a navrch dáme kolečko rajčete. Sáček zavážeme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Můžeme servírovat např. s hranolky nebo jen se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept