Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 29819

Ingredience

1 ks Cibule červená
100 ml Džus ananasový
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Limetková šťáva
1 ks Mango
180 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
450 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 915kJ
6% Sacharidy 22 g
144% Tuky 108 g
4% Sodík 83 mg
39% Bílkoviny 22 g

Treska s mangem postup přípravy receptu:

1

Ve woku rozehřejeme olej a přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, očištěnou, na špalíčky nakrájenou mrkev a očištěné, na proužky nakrájené papriky. Za stálého obracení opékáme 5 minut.

2

Omyté filety z tresky nakrájíme na kostičky. Mango oloupeme, vypeckujeme, dužinu nakrájíme na plátky.

3

Do woku přidáme tresku, mango a za stálého obracení opékáme 4-5 minut.

4

V misce smícháme solamyl, sójovou omáčku, ananasovou šťávu a limetkovou šťávu. Směs nalijeme do woku, přivedeme k varu a mícháme do zhoustnutí.

5

Pokrm upravíme na nahřátou servírovací mísu a posypeme nakrájeným koriandrem.

Poznámka

Ananasový džus můžeme nahradit šťávou z jiného tropického ovoce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept