Recept

Treska s kokosem a bazalkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 29820
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Kari pasta
300 ml Mléko kokosové
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka rybí
1 špetka Pepř černý mletý
180 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
450 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 295kJ
3% Sacharidy 9 g
28% Tuky 21 g
21% Sodík 415 mg
41% Bílkoviny 23 g

Treska s kokosem a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce tresky nakrájíme na kostky. Do misky vsypeme mouku smíchanou se solí a pepřem a ve směsi rybu obalíme.

2

Ve woku rozpálíme olej, vložíme obalené maso a za stálého obracení opékáme 3-4 minuty.

3

V misce smícháme prolisovaný česnek, kari pastu, rybí omáčku a kokosové mléko. Nalijeme na maso do woku a přivedeme k varu. Přidáme omytá, rozpůlená rajčata a 5 minut zvolna prohříváme. Nakonec vmícháme natrhané lístky bazalky.

4

Pokrm upravíme na nahřáté talíře a podáváme s vařenou jasmínovou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept