Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29835
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cibule
2 ks Citrony
1 špetka Cukr moučkový
10 g Estragon
125 g Fazolové lusky zelené
150 g Kedlubna
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Mouka pšeničná hladká T 650
250 g Mrkev kořen
30 ml Ocet kvasný lihový
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Pomeranče
750 g Pražma
1 špetka Sůl
500 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 619kJ
9% Sacharidy 32 g
281% Tuky 211 g
16% Sodík 328 mg
96% Bílkoviny 54 g

Pražmy se zeleninou postup přípravy receptu:

1

1000 ml vody smícháme s vínem, octem, bylinkami, pokrájenými pomeranči a citrony. Osolíme, opepříme a přiklopené vaříme 30 minut.

2

Cibuli, fenykl, fazolky, mrkev a kedlubny očistíme a pokrájíme na drobnější kousky.

3

Máslo rozehřejeme v pánvi a přidáme vše krom fazolek. Osolíme, opepříme a ocukrujeme. Dusíme 30 minut, poté přisypeme fazolky a dusíme ještě 30 minut. Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem.

4

Uvedeme k varu a vaříme 15 minut.

5

Ryby omyjeme, vykucháme a na 5 minut ponoříme do horké vody.

6

Ryby servírujeme s plátky citrusů a vařenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept