Recept

Pěna ze pstruha s rybí omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29837

Ingredience

150 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Pstruh
350 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí
150 ml Víno bílé
250 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 867kJ
2% Sacharidy 7 g
38% Tuky 29 g
18% Sodík 359 mg
57% Bílkoviny 32 g

Pěna ze pstruha s rybí omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filety omyjeme, osolíme, opepříme.

2

Maso obereme a rozmačkáme na kaši, přidáme vejce, žloutky, 250 ml smetany a mléko. Dobře promícháme a kaši propasírujeme přes sítko.

3

Zapékací mističky vytřeme máslem a naplníme pěnou.

4

Pečeme ve vodní lázni, zakryté alobalem 40 minut při 165 °C.

5

Rybí vývar smícháme s vínem a uvedeme k varu, přilijeme smetanu a přidáme máslo.

6

Pečenou pěnu servírujeme přelitou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept