Jednoduchý recept

Pikantní omáčka s dušeným štikozubcem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29840
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
60 g Cibule
1 ks Citrony
20 ml Hořčice
6 g Kerblík
75 g Máslo čerstvé
20 ml Ocet kvasný lihový
80 g Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
800 g Štikozubec
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 700 kcal
Kilojoule 2 931kJ
4% Sacharidy 14 g
54% Tuky 41 g
36% Sodík 729 mg
133% Bílkoviny 75 g

Pikantní omáčka s dušeným štikozubcem postup přípravy receptu:

1

Omytou a vykuchanou rybu vložíme do parního hrnce.

2

Do další nádoby pod maso dáme nakrájenou cibuli, petržel, bobkový list a ocet.

3

Vaříme v páře 20 minut.

4

Papriku oloupeme a vyjmeme jadřinec, dužinu pokrájíme na proužky.

5

Máslo rozpálíme, přidáme citronovou šťávu, hořčici, sekaný kerblík a papriku.

6

Necháme prohřát a odstavíme stranou.

7

Maso servírujeme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept