Recept

Treska s indickou omáčkou

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29846

Ingredience

60 g Cibule
120 g Jablka
300 ml Jogurt bílý
2 špetka Kari koření
12 g Maizena - kukuřičný škrob
60 g Mrkev kořen
2 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
2 špetka Sůl
800 g Treska aljašská
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 319kJ
5% Sacharidy 19 g
52% Tuky 39 g
13% Sodík 262 mg
70% Bílkoviny 40 g

Treska s indickou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Pokrájenou mrkev a cibuli přendáme do hrnce, podlijeme 750 ml vody a vínem. Uvedeme k varu a vaříme 15 minut.

2

Maso z tresky dáme do horké vody a necháme 15 minut ohřívat bez vaření.

3

200 ml vody z vaření ryby smícháme se lžící cibule z vývaru, přidáme strouhaná jablka a šťávu z pomeranče. Vše necháme ohřát.

4

Vývar propasírujeme přes síto, smícháme s jogurtem a maizenou.

5

Osolíme.

6

Tuto omáčku přendáme na servírovací tác, navrch položíme porce ryby, které posypeme troškou kari a sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept