Recept

Cotriade z bretaňských přístavů

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29848
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
250 g Cibule
600 g Makrela uzená
40 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
200 g Pražma
2 špetka Sůl
300 g Treska aljašská
350 g Úhoř mořský

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 806 kcal
Kilojoule 3 372kJ
4% Sacharidy 16 g
62% Tuky 46 g
20% Sodík 405 mg
139% Bílkoviny 78 g

Cotriade z bretaňských přístavů postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme, poté necháme osmahnout na rozpáleném másle. Restujeme do zezlátnutí, poté přilijeme 1 l vody.

2

Přidáme oloupané a pokrájené brambory a svazek bylin. Osolíme, opepříme, vaříme do změknutí brambor.

3

Ryby vykucháme, šupinatým oškrábeme šupiny. Přidáme do vývaru a povaříme 10 minut.

4

Vařenou zeleninu přendáme na servírovací talíř, překryjeme rybami.

5

Polévku servírujeme v miskách.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept