Jednoduchý recept

Ryba v citronové marinádě

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29852
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

70 g Avokádo
1 špetka Chilli koření mleté
150 g Citrony
150 g Limetka
250 g Makrela obecná
50 ml Olej olivový
1 špetka Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Rajčata
1 špetka Sůl
1000 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 590 kcal
Kilojoule 2 467kJ
3% Sacharidy 11 g
42% Tuky 32 g
8% Sodík 161 mg
119% Bílkoviny 67 g

Ryba v citronové marinádě postup přípravy receptu:

1

Ryby vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostky.

2

Šťávu z citrónů a limetek vymačkáme a naložíme do ní pokrájené ryby.

3

Marinujeme 5 hodin v chladu, občas promícháme.

4

Rajčata nakrájíme na plátky, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem a chilli.

5

Avokádo oloupeme a pokrájíme na proužky.

6

Marinované ryby servírujeme s oblohou z kořeněných rajčat a avokáda.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept