Jednoduchý recept

Marinované chobotničky s rýží

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29855

Ingredience

350 g Chobotnice
60 g Cibule
40 ml Citronová šťáva
10 g Koriandr čerstvý
50 ml Olej olivový
70 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
150 ml Voda pitná
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 725kJ
13% Sacharidy 47 g
18% Tuky 14 g
13% Sodík 269 mg
30% Bílkoviny 17 g

Marinované chobotničky s rýží postup přípravy receptu:

1

Chobotničky pokrájíme, přendáme do hrnce, zalijeme vodou a vínem, přidáme tymián.

2

Povaříme 20 minut, poté vodu slijeme a necháme vystydnout.

3

Olej smícháme se šťávou z citronu, přidáme pokrájené papriky, cibuli, sekaný koriandr. Osolíme a opepříme.

4

Maso marinujeme 24 hodin v chladu.

5

Rýži uvaříme dle návodu, smícháme s masem a marinádou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept