Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29857

Ingredience

120 g Cibule
800 g Kalamáry
30 ml Olej olivový
150 g Rajčata
20 g Strouhanka
1 ks Vaječný žloutek slepičí
150 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 416kJ
4% Sacharidy 15 g
17% Tuky 12 g
7% Sodík 131 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kalamáry s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Kalamárům odřízneme hlavu, vnitřek vyjmeme a vyčistíme.

2

1/3 rajčat, polovinu cibule, 250 g kalamárů a česnek nakrájíme na drobné kousky, smícháme dohromady, přidáme strouhanku a žloutek.

3

Nádivkou naplníme zbylé kalamáry, otvor sešijeme.

4

Orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme zbylá pokrájená rajčata a cibuli, podlijeme vínem. Dusíme 20 minut.

5

Servírujeme přelité šťávou z restování a dušenými rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept