Recept

Raci v zeleninové omáčce

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29858
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

100 g Celer bulvový
40 ml Citronová šťáva
40 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
2 g Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
800 g Rak říční
1 špetka Sůl
150 ml Víno bílé
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 289kJ
2% Sacharidy 9 g
91% Tuky 68 g
26% Sodík 519 mg
62% Bílkoviny 35 g

Raci v zeleninové omáčce postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme, pokrájíme na drobné kousky.

2

Máslo rozehřejeme a přidáme zeleninu, necháme 20 minut dusit. Přilijeme vývar a víno a vaříme 15 minut. Přidáme raky, pepř a citronovou šťávu. Povaříme 10 minut. Osolíme a opepříme dle chuti, necháme 10 minut odležet a poté servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept