Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 17 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29863
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

120 g Anglická slanina
400 g Hlemýždi
40 ml Koňak Armaňak
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Šalotka
1 špetka Sůl
200 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 638kJ
2% Sacharidy 7 g
36% Tuky 27 g
24% Sodík 480 mg
44% Bílkoviny 25 g

Hlemýždi se slaninou postup přípravy receptu:

1

Slaninu namočíme do vroucí vody, ihned vyjmeme a necháme okapat. Máslo rozehřejeme, přidáme na drobné kousky pokrájenou šalotku, slaninu a hlemýždě. Osolíme, opepříme, podlijeme armaňakem a vývarem.

2

Vaříme 12 minut a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept