Recept

Hlemýždi na bylinkovém másle

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29865

Ingredience

400 g Hlemýždi
250 g Máslo čerstvé
15 g Petržel - nať
20 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
40 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 598kJ
2% Sacharidy 8 g
75% Tuky 57 g
10% Sodík 202 mg
37% Bílkoviny 21 g

Hlemýždi na bylinkovém másle postup přípravy receptu:

1

Bylinky a česnek jemně nasekáme, smícháme s máslem, strouhankou a nakrájenou šalotkou. Hlemýždě uvaříme v osolené vodě po dobu 20 minut. Maso vrátíme do vymytých ulit, naplníme bylinkovým máslem a naskládáme do zapékací nádoby.

2

Pečeme 25 minut při 150°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept