Recept

Gratinovaná žabí stehýnka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 36 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 21 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29866

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
300 ml Omáčka bešamelová
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
50 ml Vermut bílý
100 ml Vývar rybí
80 g Šalotka
1000 g Žabí stehýnka
250 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 704 kcal
Kilojoule 2 946kJ
14% Sacharidy 51 g
38% Tuky 28 g
36% Sodík 718 mg
99% Bílkoviny 56 g

Gratinovaná žabí stehýnka postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, osmahneme na rozpáleném másle.

2

Přidáme žabí stehýnka, která jsme osolili a opepřili.

3

Minutu opékáme, poté podlijeme vermutem, rybím vývarem a bešamelem, přidáme pokrájené žampiony a žloutky.

4

Stehýnka přendáme do zapékací nádoby, zalijeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a pečeme 20 minut při 200°C

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept