Jednoduchý recept

Losos pečený z jedné strany

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29868
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Kopr čerstvý
800 g Losos - filety
25 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
840 g Šalotka
2 špetka Sůl
400 ml Víno bílé
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 609 kcal
Kilojoule 2 548kJ
11% Sacharidy 40 g
30% Tuky 22 g
16% Sodík 322 mg
82% Bílkoviny 46 g

Losos pečený z jedné strany postup přípravy receptu:

1

Filety z lososa pokrájíme na kousky o velikosti 5 cm. Na jedné straně necháme kůži. Osolíme a opepříme a pozvolna bez obracení grilujeme.

2

Šalotku oloupeme a necháme zesklovatět na rozpáleném másle.

3

Přilijeme víno, zahustíme smetanou, přisypeme sekaný kopr.

4

Rybu servírujeme přelitou koprovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept