Jednoduchý recept

Špízy z mníka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29869

Ingredience

150 g Cibule
40 ml Citronová šťáva
1500 g Mník
80 ml Olej olivový
200 g Paprika červená
4 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 296kJ
2% Sacharidy 8 g
31% Tuky 23 g
21% Sodík 426 mg
131% Bílkoviny 74 g

Špízy z mníka postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na kousky o velikosti cca 2x2 cm velké.

2

Z oleje, nasekaných bylinek, utřeného česneku a citronové šťávy si připravíme marinádu.

3

Maso osolíme a opepříme, maso necháme marinovat 4 hodiny.

4

Marinovanou rybu napichujeme na špízové jehly, prokládáme kousky papriky a cibule.

5

Grilujeme 12 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept