Recept

Hovězí se sýrem po řeznicku

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 29870
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Bazalka
1 kg Hovězí svíčková
1 dl Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
600 g Rajčata
8 g Sůl
300 g Sýr Čedar
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 706 kcal
Kilojoule 2 955kJ
2% Sacharidy 6 g
54% Tuky 40 g
56% Sodík 1 g
108% Bílkoviny 61 g

Hovězí se sýrem po řeznicku postup přípravy receptu:

1

Hovězí plátky naklepeme, nasolíme, opepříme, rozložíme na dno vymazaného pekáčku. Posypeme nasekanou bazalkou a strouhaným sýrem. Omytá rajčata nakrájíme na plátky a poklademe na nastrouhaný sýr po celé ploše pekáčku. Zalijeme olivovým olejem, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Pečeme asi 30 minut, dokud maso není měkké, v průběhu pečení podléváme teplou vodou po lžících.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept