Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29874
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Anglická slanina
6 stroužek Česnek
120 g Cibule
2000 g Mník
50 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 787kJ
1% Sacharidy 4 g
20% Tuky 15 g
24% Sodík 472 mg
117% Bílkoviny 66 g

Pečený mník postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme, prošpikujeme česnekem a obložíme slaninou. Svážeme nití a přendáme do zapékací nádoby. Osolíme a opepříme, posypeme tymiánem, zakápneme olejem a posypeme nakrájenou cibulí.

2

Pečeme 40 minut při 220 °C.

3

Před servírováním odstraníme nit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept