Recept

Vařený rejnok s pikantní omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29878
Kategorie: Maso

Ingredience

60 ml Citronová šťáva
20 g Kapary
100 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Rejnok křídlo
2 špetka Sůl
300 ml Víno bílé
1000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 807 kcal
Kilojoule 3 375kJ
3% Sacharidy 12 g
60% Tuky 45 g
27% Sodík 530 mg
112% Bílkoviny 63 g

Vařený rejnok s pikantní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na 6 kousků.

2

1 litr vody svaříme s vínem, přidáme rybu a za udržování stálé teploty bez varu necháme povařit 20 minut.

3

Poté maso vyjmeme a necháme okapat.

4

Máslo smícháme s citronovou šťávou, kapary, solí a pepřem. Směs uvedeme k varu, povaříme 1 minutu, poté odstavíme.

5

Uvařené maso přelijeme omáčkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept