Jednoduchý recept

Vařená uzená treska

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29880
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
100 g Máslo čerstvé
1000 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
800 g Treska uzená
1000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 990kJ
4% Sacharidy 16 g
34% Tuky 26 g
47% Sodík 943 mg
78% Bílkoviny 44 g

Vařená uzená treska postup přípravy receptu:

1

Mléko smícháme s vodou, osolíme, opepříme, uvedeme k varu. Do vařící se směsi přidáme filety, přiklopíme a na mírném plameni vaříme 20 minut.

2

Uvařenou rybu polijeme rozpuštěným máslem, ozdobíme pokrájeným citronem a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept