Jednoduchý recept

Pilobřich vařený v páře

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29882
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Bazalka
40 ml Citronová šťáva
2 špetka Cukr krupice
140 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1500 g Pilobřich ostnitý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 653 kcal
Kilojoule 2 731kJ
1% Sacharidy 2 g
50% Tuky 37 g
3% Sodík 58 mg
138% Bílkoviny 77 g

Pilobřich vařený v páře postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme, vykucháme, odstřihneme ploutve, vevnitř potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.

2

6 g bazalky nasekáme na menší kousky a přidáme do spodního zásobníku na vodu u parního hrnce. Rybu necháme vařit v páře 30 minut.

3

Zbytek bazalky nasekáme, smícháme se zbytkem oleje, šťávou z citronu, špetkou soli a pepře a cukrem.

4

Uvařenou rybu servírujeme přelitou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept