Jednoduchý recept

Okoun s mořskými řasami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29883
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
1500 g Okoun říční
1 špetka Pepř černý mletý
1000 g Řasa Wakame
1 špetka Sůl
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 619kJ
7% Sacharidy 23 g
34% Tuky 25 g
112% Sodík 2 g
140% Bílkoviny 79 g

Okoun s mořskými řasami postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme, vykucháme, osolíme a opepříme.

2

Polovinu propláchnutých mořských řas položíme na dno hrnce, na ně položíme rybu a zakryjeme zbytkem řas. Přilijeme 100 ml vody, přikryjeme poklicí a vaříme 20 minut. Během vaření neodklápíme.

3

Uvařenou rybu rozkrájíme na jednotlivé porce a servírujeme přelitou rozpuštěným máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept