Recept

Skopové s pěti druhy koření

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 29900

Ingredience

1 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kávová lžička Koření pěti vůní
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka Hoisin
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1,3 šálek Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Sezam - semena
1600 g Skopová kýta
1 špetka Sůl
2 kávová lžička Zázvor celý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 831 kcal
Kilojoule 3 477kJ
7% Sacharidy 27 g
71% Tuky 53 g
14% Sodík 279 mg
104% Bílkoviny 58 g

Skopové s pěti druhy koření postup přípravy receptu:

1

Kýtu vykostíme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme olej a orestujeme maso nad vysokým plamenem dohněda. Vyjmeme a odložíme stranou.

2

Do hrnce přidáme nakrájenou cibuli, strouhaný zázvor, rozmačkaný česnek a osmahneme cca 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Poté vmícháme maso, prášek pěti druhů koření, sójové omáčky, rajský protlak, vývar, ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a zakryté pečeme v troubě předehřáté na 160 °C cca 75 minut.

3

Po vyjmutí přidáme do hrnce papriku nakrájenou na kostičky, zakryjeme a vrátíme ještě na 15 minut do trouby.

4

Hotový pokrm rozdělíme na talíře, posypeme sezamovými semínky, koriandrovými lístky a podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept