Jednoduchý recept

Rajčata plněná kroupami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29906

Ingredience

160 g Chléb pšeničný (bílý)
150 g Kroupy ječné
20 g Máslo čerstvé
400 g Rajčata
20 g Strouhanka
40 g Sýr Ementál (Primátor)
8 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 649kJ
15% Sacharidy 56 g
18% Tuky 13 g
55% Sodík 1 g
24% Bílkoviny 13 g

Rajčata plněná kroupami postup přípravy receptu:

1

Rajčata v horní třetině seřízneme a vnitřek vydlabeme. Kroupy vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a 20 minut povaříme. Scedíme, přimícháme k nim žloutky, touto směsí naplníme rajčata, posypeme strouhankou, strouhaným sýrem a naskládáme do máslem vymazaného pekáčku. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 15 minut.

2

Rajčata podáváme teplá s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept