Jednoduchý recept

Rajčata smažená a zapečená

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 29910

Ingredience

40 ml Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
400 g Rajčata
25 g Strouhanka
5 g Sůl
2 stroužek Česnek
20 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 551kJ
3% Sacharidy 9 g
14% Tuky 10 g
27% Sodík 534 mg
3% Bílkoviny 2 g

Rajčata smažená a zapečená postup přípravy receptu:

1

Rajčata rozpůlíme, vydlabeme zrníčka, šalotku nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme, česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozpálíme olej, přiložíme půlky rajčat a chvilku smažíme, přitom rajčata obracíme. Osolíme, opeříme, posypeme šalotkou, stáhneme z plotny, zasypeme strouhankou, česnekem, petrželkou a vložíme na 7 minut do trouby.

3

Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept