Recept

Dušené zelí s klobásou

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 29928

Ingredience

3 ks Bobkový list
2 ks Cibule
4 ks Klobása uzená
1 špetka Koriandr mletý
5 g Pepř černý mletý
150 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 657 kcal
Kilojoule 2 750kJ
13% Sacharidy 48 g
66% Tuky 50 g
53% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Dušené zelí s klobásou postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci usmažíme na sádle nadrobno nakrájenou cibulku dorůžova. Přidáme bobkový list, koriandr, osolíme, opepříme a za stálého míchání chvíli povaříme. Mezitím očistíme hlávku zelí, odloupneme spodní listy, zelí rozpůlíme a okrájíme ve větších pruzích od košťálu. Přidáme do hrnce k cibulce a necháme dusit. Asi po 20 minutách, až bude zelí změklé, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu a dusíme dohromady za občasného míchání dalších 20 minut. Ihned servírujeme nejlépe s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept