Jednoduchý recept

Řeřichový dip

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 29934
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

2 špetka Bazalka
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 špetka Estragon
1 špetka Kopr čerstvý
1 špetka Meduňka
2 špetka Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Petržel kudrnka
1 hrst Řeřicha
2 špetka Rozmarýn čerstvý
100 g Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
1% Sacharidy 5 g
42% Tuky 32 g
9% Sodík 185 mg
6% Bílkoviny 3 g

Řeřichový dip postup přípravy receptu:

1

Připravíme mix bylinek. 2 špetky nasekané pažitky, bazalky, petržele, estragonu, rozmarýnu a 1 špetku meduňky a kopru.

2

Bylinkový mix smícháme se zakysanou smetanou a šlehačkou. Přidáme citrónovou šťávu. Z řeřichy ostříháme lístky kuchyňskými nůžkami a vmícháme je do bylinkové směsi. Dip ochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Bylinky můžeme namíchat podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept