Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 29935
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazole
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 188kJ
15% Sacharidy 53 g
35% Tuky 26 g
6% Sodík 120 mg
31% Bílkoviny 17 g

Fazolový dip postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nasekáme na kostičky. V hrnci ji na rozpuštěném másle dusíme. Omyjeme červenou papriku, rozpůlíme, odstraníme semena, masitá bílá žebra a papriku nakrájíme na kostky. Polovinu kostek papriky přidáme do hrnce a dusíme s cibulí. Slijeme malou sklenici fazolí a necháme okapat. Potom je přidáme do hrnce. Přilijeme červené víno, směs ochutíme solí a pepřem. Vše povaříme 8 minut. Fazolovou směs umixujeme a necháme vychladit. Před podáváním fazolový dip posypeme zbývajícími kostkami papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept