Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 29957
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
40 ml Citronová šťáva
500 g Jehněčí vnitřnosti
200 g Ledvinky jehněčí
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Oregano sušené
4 g Pepř černý mletý
7 g Sůl
150 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Tymián sušený
3 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 236kJ
3% Sacharidy 9 g
41% Tuky 31 g
50% Sodík 993 mg
74% Bílkoviny 42 g

Jehněčí chuťovka postup přípravy receptu:

1

Jehněčí vnitřnosti i ledviny opereme a necháme v hrnci přejít varem. Zcedíme, vychladlé rozkrájíme nadrobno.

2

V pánvi na másle osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli do zlatova, přidáme krájené vnitřnosti a restujeme za stálého míchání asi 10 minut. Ochutíme oreganem, tymiánem, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a citronovou šťávou. Nakonec přisypeme strouhaný sýr, promícháme a necháme vařit na mírném ohni 25 minut. Servírujeme teplé s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept