Recept

Selské kotlety na víně

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 29965

Ingredience

0,5 dl Olej rostlinný
100 g Olivy zelené
1 špetka Oregano sušené
5 g Pepř černý mletý
300 g Sýr Eidam cihla 30%
6 g Sůl
800 g Vepřová krkovička
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 878 kcal
Kilojoule 3 674kJ
1% Sacharidy 4 g
94% Tuky 70 g
49% Sodík 971 mg
88% Bílkoviny 49 g

Selské kotlety na víně postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opeříme a ochutíme oreganem. Poprášíme moukou a na rozpáleném oleji zprudka osmažíme z obou stran. Osmažené kotlety rozložíme do pekáčku, zalijeme vínem a posypeme sýrem. Zakryjeme alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Potom odkryjeme alobal, posypeme pokrájenými olivami a ještě 5 minut pečeme nezakryté. Podáváme např. s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept