Recept

Telecí kotlety na česnekovém bešamelu

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 29967
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
250 g Máslo čerstvé
200 g Mouka pšeničná hladká
4 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
800 g Telecí kýta
3 dl Víno bílé
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 931 kcal
Kilojoule 3 894kJ
11% Sacharidy 39 g
78% Tuky 58 g
36% Sodík 715 mg
85% Bílkoviny 48 g

Telecí kotlety na česnekovém bešamelu postup přípravy receptu:

1

Telecí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na másle z obou stran. V hrnci usmažíme světlou jíšku s prolisovaným česnekem, přidáme víno a vodu a orestované plátky masa. Vaříme na mírném ohni dokud maso není měkké a omáčka nezhoustne. Podáváme např. s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept